ecomovilidad.net s’adhereix a CiViNET

La setmana passada ho avançàvem a les xarxes socials i avui s’ha fet oficial: ecomovilidad.net s’ha adherit a la xarxa CiViTAS.

La xarxa CiViTAS (CiViNET) Espanya i Portugal és una xarxa de ciutats i altres membres associats amb l’interés comú en la mobilitat sostenible. És un projecte dela Comissió Europea que pretén posar en comú experiències locales per aconseguir un més gran coneixement compartit en aquesta matèria.

CiViNET conforma l’única xarxa a nivell estatal que es preocupa de tots els aspectes pel que fa a mobilitat sostenible, estalvi econòmic i energètic del transport, i millora de la salut pública i de la qualitat de l’aire.

ecomovilidad.net comparteix plenament els valors de CiViNET ja que els temes que es tracten estan relacionats amb combustibles més nets, transport públic, menor ús del vehicle particular, promoció de la bicicleta i altres modes de transport sostenible, accessos controlats als centres de les ciutats, distribució més sostenible de mercaderies, etc.

Aquesta nova etapa que s’obre és motiu de gran il·lusió per part de tot l’equip d’ecomovilidad.net ja que ens permetrà aprendre experiències d’altres llocs que podrien ser aplicables per millorar les nostres ciutats.

Sobre el autor
Ingeniero de Caminos, Canales y Puertos con 2 másteres de especialización en transportes: Movilidad Urbana (UPM/URJC) y Supply Chain Design & Management (ParisTech ENPC). Ha trabajado en una de las principales consultoras especializadas en movilidad de España; y mejorando la distribución de mercancías en el último km para la líder francesa de transporte express. Además es socio-fundador de APTeMUS y coordinador en España y Francia de Y4PT. Puedes ver su perfil en LinkedIn.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

One thought on “ecomovilidad.net s’adhereix a CiViNET

  1. Pingback: Bitacoras.com