El primer mes d’Ecomovilidad.net Barcelona

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Fa uns dies l’edició barcelonina d’Ecomovilidad.net va complir el seu primer mes de vida. Des de llavors, hem repassat diferents aspectes de la mobilitat sostenible de la ciutat comtal. Hem volgut ser fidels a l’actualitat, per la qual cosa ens hem fet ressò, per exemple, del tall en tres línies de Rodalies i del procés de reforma de la Diagonal. També vam voler celebrar el sisè aniversari del Trambaix i la inauguració de la línia L10 de metro.

A més, amb aquest mateix esperit, vam col.laborar amb la plataforma “Diagonal per a tothom” en la difusió de la prova estàtica que va demostrar el passat diumenge que la potenciació de la xarxa d’autobusos i tramvies permetria augmentar la mobilitat dels ciutadans i, vegada, dedicar més espai a zones verdes i d’esbarjo per als vianants i ciclistes.

També hem volgut proposar millores que es podrien dur a terme a favor de la ecomobilitat i hem formulat crítiques quan l’ocasió ho ha requerit, encara que procurant en tot moment ser constructius. Així mateix, en el seu dia vam promocionar el router universitari gestionat per l’AMTU i les activitats que els diferents operadors de transport van dur a terme amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Finalment, amb la col.laboració de CCOO de Catalunya vam posar en relleu la importància de prioritzar les polítiques de mobilitat associades al treball.

Pocs dies després de néixer Ecomovilidad.net Barcelona, i gràcies a l’assessorament tècnic dels nostres companys d’Ecomovilidad Madrid, vam posar en marxa l’edició bilingüe, en català i castellà, de tots els nostres articles, amb l’objectiu que aquests resultessin interessants tant per als que resideixen a l’àrea metropolitana de Barcelona com per als qui, a centenars de quilòmetres de la ciutat comtal, volen saber què es fa aquí a favor de la mobilitat sostenible.

En definitiva, en poc més d’un mes hem publicat un total de 17 articles, redactats entre Xavier Lujan, Javier Paricio i Miquel de Toro. En les properes setmanes se sumaran a aquesta tasca nous redactors. A tots ells volem agrair públicament la seva participació desinteressada. Si tu també vols formar part del nostre equip de redactors aportant reflexions a favor de l’ecomobilitat, escriu-nos a [email protected].

Confiem que els nostres articles siguin del vostre interès. Recordeu que qualsevol comentari, encara que sigui discrepant, serà ben rebut. Gràcies a tots per llegir-nos!

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 thoughts on “El primer mes d’Ecomovilidad.net Barcelona