Els ascensors de TMB es numeraran com a línies de metro

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Aquest article va ser una incentada del 28 de decembre de 2010. Per tant, el seu contingut es tracta de una broma.
Este artículo fue una inocentada del 28 de diciembre de 2010. Por tanto, su contenido se trata de una broma.

Barcelona serà pròximament la ciutat del món amb més línies de metro, si més no d’acord amb la nova Estratègia de Numeració de Línies de Transports Metropolitans de Barcelona, que considerarà com a línies els ascensors que hi ha repartits per les 107 estacions accessibles de la xarxa.

D’aquesta forma, mentre les línies actuals de metro mantindran la denominació de L1 a L11 i el funicular de Montjuïc passarà a ser considerada la línia L12, els ascensors seran numerats a partir d’ara com a L13 i següents. En futures ampliacions s’aniran incorporant al sistema de numeració per ordre d’obertura o posada en funcionament.

Davant les possibles crítiques que pugui despertar aquest pla, el seu responsable, Octavi Amorta, ha expressat que es tracta d’una evolució natural. “Els ascensors són vehicles de transport col·lectiu guiat que realitzen un recorregut de forma automàtica, com ho fa el metro. Si no concebem utilitzar sistemes diferents per a les línies amb trens amples o curts (recordem les especials característiques de les línies L1 i L11), el fet que els ascensors siguin línies verticals no ha de ser un impediment”.

La nova cartelleria va començar a instal·lar-se ahir i es preveu que els primers plànols que incloguin el llistat complet de línies comencin a repartir-se a les estacions al març, quan l’ATM finalitzi la seva maquetació. A tocar d’aquestes línies podeu veure part del llistat d’estacions i els seus colors corresponents que l’empresa encarregada de portar a terme aquests canvis ha facilitat als seus operaris, al qual hem tingut accés a ecomovilidad.net.

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

7 thoughts on “Els ascensors de TMB es numeraran com a línies de metro

  1. Por si alguien no se había dado cuenta, este artículo era una inocentada que nos quiso gastar nuestro compañero Fernando de Córdoba. ¡Gracias por sacarnos una sonrisa!

  2. Pingback: Bitacoras.com
  3. Me parece muy mal, el Funicular ha de llamarse L23, que parte de la unión de las lineas 2 y 3.

    Igualmente, las lineas ascensor han de segui los colores de la linea, Badal Vestibulo-Badal Anden 1 no puede ser verde cloro, ha de ser azul cobalto y su numero empezar por 5, no 4.

    Pido la inmediata toma de posesión del nuevo conseller responsable para poder perdir su destitución fulminante.

  4. ¿Cuando un tren de la L3 entre en Paral-lel dirá “Enllaç amb línia 2, línia 12 i línia 451”? ¡¡¡Y cómo se pondrá en los termómetros!!