Estacions fora de servei per millorar

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Us recordem els talls que hi ha actualment o que es produiran en els propers dies a determinades estacions. Són:

– El tall a les línies R3, R4 i R7 de Rodalies entre Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal, fins al 12 de setembre, per les obres de construcció de l’estació de Rodalies de La Sagrera. La millor alternativa per recórrer el tram afectat és la línia L1 de metro.

– El tall a la línia L1 de metro entre Hospital de Bellvitge i Avinguda del Carrilet, fins al dia 22 d’agost, per obres de millora de la infraestructura de la via. Hi ha un servei especial d’autobusos per recórrer aquest tram, amb el mateix horari que el metro, tot i que també poden resultar útils els autobusos diürns LH1, LH2 i L10 i el nocturn N15.

– El tall a les línies del Trambaix, del 8 al 12 d’agost, des de les 23:00 h i fins al final del servei, en el tram comprès entre Montesa i Francesc Macià per obres de millora a l’urbanització de Pont d’Esplugues. Per desplaçar-se per aquest tram es pot recórrer a la línia L5 de metro, als autobusos diürns 57, 67, 68 i 157 i als autobusos nocturns N12 i N14.

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 thoughts on “Estacions fora de servei per millorar

  1. A los cortes en Rodalies, metro y Trambaix, hay que añadir que mañana día 10 no habrá bicing. Según puede consultarse en http://www.bicing.cat, con motivo de la actualización del sistema informático, el servicio de bicicleta pública no estará operativo, al parecer durante unas horas.

    Asimismo, tanto hoy como mañana en la web http://www.bicing.cat estarán fuera de servicio algunos apartados.

  2. Aquesta és una altra raó per fer la unió dels trams a la Diagonal, un tall puntual com aquest no afectaría a un tram tant important com el de Barcelona per falta de cotxeres, simplement es podría cobrir des de el cantó Besós temporalment.