La imatge de la setmana: el comptador de bicicletes

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Amb la darrera reforma del Passeig de Sant Joan, entre la Gran Via i l’Arc de Triomf, inaugurada ja fa uns mesos, es va instal·lar un tòtem electrònic que compta les bicicletes que diàriament utilitzen el nou carril bici del passeig, a l’alçada de la plaça Tetuan. El dia que vam fer la foto, a les 9 del matí ja havien passat 900 bicicletes per aquest punt.

A més, indica amb un termòmetre la quantitat de ciclistes anuals, si bé aquest quedarà petit ben aviat, ja que en poques setmanes ja s’havia arribat als 400.000 ciclistes, un terç del màxim que aquest comptador està preparat per a quantificar anualment.

És tracta d’una clara demostració de l’ús de la bicicleta a la ciutat, i seria interessant veure com aquests comptadors fossin a altres punts de Barcelona per a poder quantificar i fer visible el nombre de persones que realment utilitzen la bici per als seus desplaçaments quotidians.

A d’altres ciutats europees, com ara Luxemburg, també existeixen comptadors similars. Coneixeu algun altre lloc de la ciutat on s’hagi instal·lat un d’aquests tòtems?

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

One thought on “La imatge de la setmana: el comptador de bicicletes

  1. Pingback: Bitacoras.com