La imatge de la setmana: més seguretat per a tothom

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Ficats com estem en ple estiu, des d’ecomovilidad.net Barcelona avui parlarem del mitjà de transport més lúdic de tots: la bicicleta. Més concretament, posarem l’accent en una petita actuació que va dur a terme l’anterior govern municipal a la confluència del Carrer de la Marina amb l’Avinguda d’Icària que ha permès millorar la seguretat tant dels ciclistes com dels conductors de motos i cotxes.

Com es pot apreciar a la foto, el redisseny del carril bici del Carrer de la Marina a la intersecció amb l’Avinguda d’Icària amb la finalitat d’“agrupar” els dos sentits del mateix, així com els separadors instal·lats i la pintura amb què se senyalitza tant el carril bici de l’Avinguda d’Icària (de color vermell) com els “cediu el pas” i la línia discontínua del carril bici del Carrer de la Marina, permeten a tots els usuaris de la via pública ser més conscients que aquest és un espai compartit.

En definitiva, doncs, intervencions com aquesta, d’escàs pressupost, contribueixen a reduir els accidents en què es veuen implicades les bicicletes. I és que, si els poders públics resolen els punts de major conflicte i tots respectem les normes de circulació, podrem moure’ns per la ciutat de manera segura i sostenible.

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

One thought on “La imatge de la setmana: més seguretat per a tothom

  1. Pingback: Bitacoras.com