La imatge: La línia L5 se’n va a Vallcarca

Fins fa unes setmanes, qui passés per l’estació Plaça del Centre de metro podia trobar-se amb una imatge curiosa. I és que a una de les tires de la línia L3 que hi ha a l’andana amb direcció a Trinitat Nova figurava que la línia L5 parava a Vallcarca, i no a Vall d’Hebron.

Suposem que l’error es va produir fa mesos, quan, en actualitzar la senyalètica arran de la inauguració del tram Horta-Vall d’Hebron de la L5, l’operari que posava les enganxines adhesives es va despistar i va posar una a Vallcarca, per la coincidència de les primeres lletres amb Vall d’Hebron.

A diferència d’altres vegades, en què errors d’aquest tipus han sigut solucionats just després de publicar-los al nostre bloc, en aquesta ocasió algun usuari anònim o algun treballador de TMB segurament es va adonar de l’equivocació i va fer les gestions oportunes, ja que fa unes setmanes va desaparèixer l’enganxina errònia de la línia L5 i uns dies després estava ja col·locada a l’estació correcta.

A ecomovilidad.net Barcelona ens alegra saber que des de TMB es treballa per millorar dia a dia la informació als usuaris, fins i tot amb petites actuacions com aquesta. I és que, com hem dit ja moltes vegades, la informació veraç és un dels pilars fonamentals per tal que els usuaris confiïn en el transport públic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

One thought on “La imatge: La línia L5 se’n va a Vallcarca

  1. Pingback: Bitacoras.com