La imatge: per fi els teleindicadors mostren la línia

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Una cosa tan senzilla i necessària com posar el número de la línia als indicadors externs dels trens per fi és una realitat. En els darrers dies s’ha començat a mostrar el número de línia juntament amb la destinació als trens de Rodalies de Catalunya, tal i com ja es fa a la majoria d’àrees metropolitanes europees i altres xarxes com per exemple FGC.

Així, quan un usuari es pregunti com anar a Badalona des de l’estació de Plaça Catalunya, en comptes de respondre “amb qualsevol tren amb destinació Mataró, Arenys de Mar, Calella, Blanes o Maçanet”, només haurà de recordar que ha d’agafar un tren de la línia R1. Fins ara, només als plànols i a la megafonia es parlava dels noms de les línies, però calia certes nocions bàsiques de geografia per orientar-se i saber on anar.

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 thoughts on “La imatge: per fi els teleindicadors mostren la línia

  1. Pingback: Bitacoras.com
  2. Yo hace unos días descubrí por casualidad que en la megafonía, al menos de la estación de Cornellà de Llobregat, ya se indica la línea del tren que llega a la estación.

    Sin duda es algo que puede resultar sumamente útil para quienes no estén familiarizados con la red de Rodalies y que no genera molestias a los usuarios habituales, pues no es una retahíla interminable, sino que solo han añadido “R1” (o la línea que sea).

    Sin duda, la indicación de la línea en los teleindicadores y por megafonía es una pequeña gran mejora. Hace años que la reclamaba la PTP y por fin es una realidad. 🙂