La imatge: Una rehabilitació feta d’esquenes a la realitat

Sovint diem que els polítics viuen d’esquenes al transport públic i, lluny de semblar una expressió exagerada, avui us hi portem un exemple que demostra que, almenys en aquesta ocasió, tenim raó.

I és que «la imatge» que hem triat avui posa de manifest que la reforma que l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat va dur a terme al 2008 a la masia Can Tirel no va tenir en compte el fet que la immensa majoria de les persones que veuen aquest edifici ho fan des dels trens de les línies R1 i R4 de Rodalies que hi passen a tocar.

Tenint present que al 2008 es va dur a terme una rehabilitació integral de l’exterior i de l’interior de la masia, tant costava arreglar també la paret que dóna a la via de tren? És que no forma part de l’edifici? És que no es va tenir en compte que és, amb diferència, la més vista? O és que qui la veu des del tren no compta? En definitiva, ¿què deuen pensar d’aquesta reforma a mitges els milers de ciutadans de fora de Cornellà de Llobregat que hi passen diàriament per davant?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 thoughts on “La imatge: Una rehabilitació feta d’esquenes a la realitat

  1. aviam si serà perquè per realitzar la rehabilitació s’hi havia d’accedir des dels terrenys d’Adif o Rodalies o qui rediantre pertanyin i no va ser possible

  2. Pingback: Bitacoras.com