La PTP organitza un debat polític sobre mobilitat

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

A un mes de les eleccions autonòmiques que decidiran qui governarà durant els propers 4 anys i, en conseqüència, quin model de mobilitat s’aplica a Catalunya, la PTP organitza aquest dimecres 27 d’octubre, a les 19:00 hores, un debat amb les 6 forces polítiques amb representació al Parlament, que tindrà lloc a la sala Maria Aurèlia Capmany del Pati Llimona (carrer Regomir, 3, de Barcelona).

Sota el títol “Els partits polítics davant del transport públic”, l’acte permetrà conèixer l’opinió de les diferentes formacions, ja que intervindran els parlamentaris Josep Rull (CiU), Roberto Labandera (PSC), Pere Aragonès (ERC), Santi Rodríguez (PP), Daniel Pi (ICV-EUiA) i Carmen de Rivera (Ciutadans).

Entre els temes que es tractaran està l’avaluació de la mobilitat al llarg de la darrera legislatura (ampliacions de metro, autovies i AVE, aeroport d’Alguaire, traspàs de Rodalies, límit de velocitat de 80km/h, etc.) i les propostes de futur (mesures per a la reducció de la contaminació d’acord amb les directrius de la Unió Europea, subvenció a la compra de cotxes, aplicació de l’Eurovinyeta, etc.). Finalment, s’obrirà el torn de precs i preguntes del públic.

Si vols assistir, només has d’inscriure’t enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al 93 244 49 70.

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

One thought on “La PTP organitza un debat polític sobre mobilitat