L’ascensor: sobre els talls estiuencs i el bus de Barberà

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Amb la tornada a la normalitat després de les vacances, a ecomovilidad.net volem repassar, gràcies a la secció “L’ascensor”, el que ha donat de si el mes d’agost en matèria de mobilitat sostenible.

Sota el nostre punt de vista, en aquesta ocasió l’ascensor que puja el mereix Transports Metropolitans de Barcelona, per haver ofert un servei raonablement adequat davant dels nombrosos talls que el transport públic de la ciutat comtal ha sofert al llarg de les darreres setmanes. Així, doncs, gràcies a les rutes alternatives que oferia el suburbà pel tall de Rodalies entre l’estació de Sants i les de L’Hospitalet de Llobregat i Bellvitge i gràcies també als serveis substitutoris en bus que es van establir pels talls a les línies L2, L9 i L10 de metro i entre Sants i l’aeroport del Prat, la ciutat ha pogut funcionar sense massa dificultats.

L’ascensor que ni puja ni baixa ha de recaure aquesta vegada, en la nostra opinió, en Rodalies, ja que, tot i que hauria d’haver estat la primera interessada en què la informació que es posava a disposició dels usuaris afectats pel tall, a través del pla alternatiu de transport, fos clara i adequada, no sempre ho va aconseguir, com vam posar de relleu recentment.

Per acabar, l’ascensor que baixa l’assignem, sens dubte, a l’ajuntament de Barberà del Vallès, governat pel PSC en coalició amb CiU, per la supressió durant el mes d’agost, per sorpresa i amb el pretext d’ajudar als aturats, de les línies 2 i 3 d’autobús urbà, de manera que els treballadors dels extensos polígons industrials de Santiga i Can Salvatella han descobert, en reincorporar-se al setembre després de les vacances, que han de caminar diversos km des de l’estació de Rodalies per poder arribar a la feina, en alguns casos havent d’esquivar, fins i tot, l’autopista AP7. Com vam comentat en el seu dia, des d’ecomovilidad.net i des de la PTP reclamem el restabliment immediat de la línia 3 per evitar que els centenars de treballadors d’aquests polígons que no disposen de cotxe es vegin obligats a renunciar a la feina i passin a engrossir les llistes de l’atur per la incompetència i insensibilitat de l’ajuntament de Barberà del Vallès.

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

4 thoughts on “L’ascensor: sobre els talls estiuencs i el bus de Barberà

  1. D’aquest ajuntament de Barberà ja no es pot esperar rés de bó ni interessant, el que potser caldría es dedicar els esforços a que el bus d’autocars Font que fa la ruta Barcelona-Ripollet, perllongués l’ última parada al poligon C’an Salvatella, practicament es un kilometre de més fins allá i en veure la quantitat de gent que treballa a les empressas properas i afegint que hiha bus cada 20 minuts, estic convençut que sería molt utilitzat.

  2. Pingback: Bitacoras.com