Vine a la Cursa de Transports 2011!

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, la PTP i els ajuntaments de L’Hospitalet de Llobregat i de Barcelona organitzen, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de l’ATM, la ja tradicional Cursa de Transports en ambdós municipis.

Amb aquesta activitat en què participen voluntaris i voluntàries s’obté una comparativa sobre els temps de viatge, els costos, les emissions i el consum d’energia de diferents desplaçaments amb un destí comú, en funció del mitjà de transport escollit per fer-los. Us recordem que la Cursa de Transports no és una competició per arribar el primer al destí, sinó una activitat per comparar els diferents mitjans de transport que tenim al nostre abast.

La tercera Cursa de Transports de L’Hospitalet: una gimcana urbana circular

Enguany, la Cursa de Transports de L’Hospitalet de Llobregat, que se celebrarà el proper dilluns dia 26 a partir de les 18:00 hores, incorpora una novetat. En comptes de fer, com en d’altres ocasions, desplaçaments amb diferents orígens i mitjans de transport però amb un mateix destí, en aquesta ocasió la PTP ens proposa fer una ruta circular en què tots els participants sortiran d’un mateix indret (Ca n’Arús, a la Rambla Marina) i hauran de passar per diferents punts de control de la ciutat, on els organitzadors prendran nota de l’hora d’arribada. En primer lloc hauran d’arribar a la Ciutat de la Justícia. Un cop allà hauran d’apropar-se al mercat de Collblanc, a continuació s’hauran de dirigir a l’Hospital General de L’Hospitalet (l’antiga Creu Roja de Pubilla Cases) i finalment hauran de tornar a Ca n’Arús.

Tots els recorreguts d’un mateix participant s’hauran de fer amb el mateix mitjà de transport: en cotxe, en moto, en transport públic (podent combinar els diferents operadors), en taxi i en bicicleta. Entre tots els participants a la Cursa de Transports de L’Hospitalet de Llobregat se sortejarà una bicicleta plegable.

Podeu trobar tota la informació i les instruccions que heu de seguir a la Cursa de Transports de L’Hospitalet de Llobregat clicant en aquest enllaç.

La vuitena Cursa de Transports de Barcelona: set rutes urbanes

Com en anys anteriors, a la Cursa de Transports de Barcelona, que se celebrarà el proper dijous dia 29 a partir de les 18:00 hores, hi haurà diferents rutes. Per tant, no tots els participants tindran el mateix origen, tot i que el destí sí serà comú. Enguany el punt d’arribada s’ha establert a la Plaça de Sant Miquel, que és darrera de l’Ajuntament.

L’origen de les set rutes urbanes d’aquest any són:

Ruta 1: la seu del districte de Sants-Montjuïc, al Carrer Creu Coberta, número 104.

Ruta 2: la facultat de Química de la UB, al Carrer Martí i Franquès, número 1, cantonada amb l’Avinguda Diagonal.

Ruta 3: la biblioteca Jaume Fuster, a la Plaça Lesseps, número 20.

Ruta 4: la seu del districte de Nou Barris, a la Plaça Doctor Pi i Molist.

Ruta 5: el Centre Garcilaso, a La Sagrera, al Carrer Juan de Garay, número 116.

Ruta 6: la seu del districte de l’Eixample, al Carrer Aragó, número 328, cantonada amb el Carrer Bruc.

Ruta 7: el Casino l’Aliança del Poblenou, a la Rambla del Poblenou, número 42.

Els mitjans de transport amb què es pot participar en aquestes rutes són el cotxe, la moto, el transport públic, el taxi, la bicicleta, el bicing, els patins i a peu.

A més, però, s’accepten rutes interurbanes des de la rodalia de Barcelona, sempre que els voluntaris es presentin en parelles, fent una persona el recorregut fins a la Plaça de Sant Miquel en cotxe i l’altra, en transport públic.

Podeu trobar tota la informació i les instruccions que heu de seguir a la Cursa de Transports de Barcelona clicant en aquest enllaç.

Si voleu participar en una i/o altra Cursa, us heu de posar en contacte amb la PTP al telèfon 93 244 49 70 de 8:00 a 15:00 hores o per correu electrònic a [email protected]. Haureu d’indicar el vostre nom, un telèfon mòbil de contacte, la ruta que voleu fer (excepte a L’Hospitalet de Llobregat, ja que només hi ha una ruta possible) i el mitjà amb què participareu. Durant el transcurs de la Cursa, el telèfon de contacte serà el mòbil 603 537 624.

Us convidem, doncs, a participar a totes dues Curses per tal de demostrar que la mobilitat sostenible pot ser perfectament una alternativa al cotxe i la moto.

0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Buffer this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

One thought on “Vine a la Cursa de Transports 2011!

  1. Pingback: Bitacoras.com