Transport públic gratuït durant la Mercè

sabadell

Ahir era el dia de tornar. Un exèrcit de «walking deads» tot tristos per la volta a la realitat tornava a omplir els carrers de Barcelona.

Només alguns s’han assebentat una promoció que es podia trobar, entre d’altres, als vinils d’alguns autobusos de la ciutat.

Per a les properes festes de La Mercè, TMB i Banc Sabadell proveiran un passi il·limitat per emprar el transport públic de la ciutat.

Només cal apuntar-se al web www.t-festa.cat, assumir que fas una mena de «Pacte amb el Diable» mitjançant el qual cedeixes les teves dades «sense preguntes» a Banc Sabadell i TMB per a fins comercials. Després de tres passos (fes-los tots o es queden les dades però tu sense res), confirmaran l’obsequi amb la indicació de quina oficina de Banc Sabadell has d’anar a cercar el teu títol de transport.

Aquesta és una molt interessant font extra d’ingressos per als operadors que ens agrada mès que el naming d’estacions, però això ho parlarem més endavant.

La campanya va començar ahir i ja s’han exhaurit la meitat dels passis que com a màxim es lliuraran (15.000 unitats). Avui a migdia segurament ja s’hagin esgotat així que corre a www.t-festa.cat i assegurat que segueixes les instruccions que rebràs en el mail.

Feliç tornada!

Sobre el autor
Consultor Analista y Project Manager en Movilidad y Seguridad Vial. Especialista en Sistemas de Bicicleta Pública.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *