Tres mesos d’ecomovilidad.net Barcelona

Aquests dies es compleixen 3 mesos de la posada en marxa d’ecomovilidad.net Barcelona. Durant aquest temps hem tractat diferents aspectes relacionats, directament o indirectament, amb la mobilitat.

Hem parlat, entre d’altres, del fallit procés de reforma de la Diagonal, d’ampliacions que es posen en marxa (com la L9/L10), de projectes que s’albiren (com l’intercanviador del Prat de Llobregat o el Retbus), però, lamentablement, l’actualitat també ens ha obligat a parlar dels actes vandàlics que es van produir a l’estació de FGC de la Universitat Autònoma o del recent atropellament a l’estació de Castelldefels Platja, amb el resultat de dotze morts.

Si ecomovilidad.net Barcelona ha estat possible és gràcies a la desinteressada tasca dels nostres articulistes. Fins ara han participat com a tals a la nostra edició Miquel de Toro, Joan Valls, Silvia Casorran, Joshua Silva, Jordi Porta, Ricard Riol, Xavier Lujan i Javier Paricio, donant lloc durant aquest temps a una trentena d’articles i assolint més de 130 seguidors a les xarxes socials.

Com vam comentar quan celebràvem el nostre primer mes de vida, volem crear un grup ampli i plural de col.laboradors per a l’edició barcelonina d’ecomovilidad.net. Per això hi donem cabuda a persones amb diferents sensibilitats i interessos: membres de la PTP, del BACC i de CCOO, per exemple, però també persones alienes a aquestes entitats. En comú tenim, això sí, la defensa d’una mobilitat més sostenible.

Volem aprofitar, doncs, el nostre tercer mes en funcionament per agrair als nostres lectors, als nostres seguidors habituals i als nostres articulistes l’interès que fins ara han demostrat per ecomovilidad.net Barcelona. Confiem poder comptar amb vosaltres durant molt de temps. Gràcies a tots!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

3 thoughts on “Tres mesos d’ecomovilidad.net Barcelona

  1. Sabes que los catalanes nos comparamos a menudo con Madrid. En ecomovilidad.net Barcelona simplemente queremos parecernos a nuestra madre (¿o padre?): ecomovilidad.net Madrid. Si lo logramos nos damos por satisfechos.

    ¡Gracias por tus palabras!