La imatge de la setmana: l’edifici millor comunicat

Com a imatge de la setmana us volem mostrar en aquesta ocasió la tanca publicitària d’una constructora immobiliària de Cornellà de Llobregat.
 
Conscient de l’actual dificultat per vendre pisos i ja sense al·licients fiscals per a molts possibles compradors, la immobiliària (el logotip de la qual l’hem esborrat per no fer-li publicitat gratuïtament) explota la que probablement sigui la major virtut dels seus pisos: les bones comunicacions que ofereixen en transport públic. I això, gràcies a que a pocs metres es troba l’estació Cornellà Centre, on concorren les línies R1 i R4 de Rodalies, la línia L5 de metro i les línies T1 i T2 del Trambaix, la qual cosa permet anar en menys de 20 minuts, per exemple, tant a Plaça de Sants com a Plaça de Catalunya o a la Zona Universitària. Crida l’atenció, això no obstant, que s’ignori absolutament la important oferta d’autobús de la zona, formada per les línies 57, 67, 68, 94, 95, L46, L52, L74, L75, L77, L82, L85, N13 i N14.
 
Tot i això, i encara que és evident que l’empresa constructora no és rigurosa en la seva afirmació (és que un pis a la cèntrica Plaça de Catalunya de Barcelona està pitjor comunicat que un a Cornellà de Llobregat?), a ecomovilidad.net Barcelona valorem molt positivament que una immobiliària ressalti la importància del transport públic, especialment a l’hora de decidir on anem a fixar la nostra residència. Molts ciutadans s’estalviarien temps i diners a mig i llarg termini si, tenint en compte aquesta qüestió, decidissin no anar-se’n a viure a una zona que els obligarà a dependre necessàriament del cotxe.
 
S’agraeix, a més, que l’empresa hagi prescindit en aquest cas de la típica frase de l’estil «A 25 minuts de Barcelona» (se suposa que en cotxe) per anunciar pisos que són a quasi 100 km de la ciutat comtal. Perquè… en quines condicions aconseguiran aquests magnífics resultats? I tornant al cas d’aquests pisos de Cornellà de Llobregat, serà que el cotxe no resulta competitiu en temps de viatge front al transport públic?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

One thought on “La imatge de la setmana: l’edifici millor comunicat

  1. Pingback: Bitacoras.com